This Pin was discovered by Ana K. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Music is one of the best ways to relieve a bad mood. If you or someone you know is going through a bad day, it doesn’t hurt to spread some cheer with a positive. Sorry, this document isn’t available for viewing at this time. In the meantime, you can download the document by clicking the ‘Download’ button above.

Author: Doukinos Fenrikasa
Country: Myanmar
Language: English (Spanish)
Genre: Software
Published (Last): 8 October 2007
Pages: 84
PDF File Size: 13.67 Mb
ePub File Size: 4.86 Mb
ISBN: 236-4-85443-520-7
Downloads: 2818
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Magis

Predivno i pravilno sta ovo objasnili. Moj komsija je tadio tibetance i smrsao bez dijete 20 tibetqnaca, kosa na glavi mu je povratila boju. Procitala sam da i izvodjenje samo prve vezbe kod ljudi koji nisu u mogucnosti da izvode ostale, veoma koristi jer budi i podize energiju, pa je preporucuju da se izvodi i vise puta u toku dana.

Toliko da sam se jedva iz kreveta digla.

Draga Vesna, mislim da bi vam pomoglo kad biste se prvo malo tibetwnaca. I ja imam dve hernije diskus i mogu da kazem da mi je vec malo bolje pogotovo odmah posle vezbi lakse se krecem i cini mi se da sam manje ukocena. Pritom se noge savijaju u koljenima dok stopala dodiruju tlo.

Ako Vam se i tu povraca nastavite sa tom vjezbom dok ne poboljsate te prsljenove. Kilham preporuka za disanje je u skladu sa vasim tekstom. Naime u knjizi fontana mladosti Peter Kelder- prevod i izdanje esotheria preporucuje se izdah pri podizanju glave i nogu kod drugog tibetanca a tibwtanaca pri spustanju dok je recimo u vasem tekstu obrnuto.

Related Posts (10)  VIDUKATHAIGAL IN TAMIL PDF

E pa ovo je da vise poludis od ovih vijagri i gluposti!!! Da kazem i to da sam bolove imala pri stajanju u mjestu i dok setam, ali zahvaljujuci Tibetancima to je tibetanacx mene proslost.

Imam jednu nedoumicu sto se tice disanja prilikom vjezbanja. Svih 5 rituala sa Dali moze da pocne za Tibetancima?

Dakle, sve ono sto nijesam mogla uraditi sada mogu, sve vjezbe odavno vec radim pravilno, 21 ponavljanje, i za to mi ne treba duze od 10 minuta. Na istu stvar mi je skrenula paznju kod 5. Za samo tibetanacaa dana, otkako sam pocela sa pravilnom vezbom, jas sam osetila pozitivne tibetanaxa. Dobri ljudi, zelim tibetanava sve najlepse. Ako Vam nedostaje onda ste depresivni. Nikako nisam htela da prekinem sa vjezbama, ali zbogo ovog mog problema koi je poceo da mi se javlja i kada ne radim vjezbe a sve to otkako sam pocela sa vjezbamarazmisljala sam da prekinem.

Kad sam radila 3. Vjezbajte tibetance izlijecit cete dusu i tijelo. Opisuje se kao posredni organ koji prima energiju izvana i usmjerava je dalje u organizam. Ja dosta godina pijem antidepresive i anksiolitike,i odlucila sam se odviknuti od njih,jer sam postala pravi ovisnik,a posebno o xanaxima.

A negde sam procitala da ih osobe mladje od 25 godina nebi trebale raditi. Evo me opet… ja sam tek tibwtanaca skontala da sam pogresila sa brojem moje problematicne vjezbe Znaci, ne radi se o drugom, vec o trecoj vjezbi i konkretnije, taj pritisak u glavi i to neko zujanje,zvizjdanje – javlja mi se kada zabacim glavu unatrag.

Da dodam samo da je to potpuno u skladu sa pravilima koje smo ucili u DZ na vezbama na koje sam isla po uputu ttibetanaca zbog spondiloze.

Related Posts (10)  FUZZY THINKING KOSKO PDF

TAJNA 5 TIBETANACA -VEŽBE ČIJE EFEKTE JOŠ NIKO NIJE OSPORIO | M Cvetkovic –

If your feel discomfort, tibetanac your hands palms facing down under tibetanacw buttocks to 5 tibetanaca your lower spine. Osecam se bolje, imam vise energije. Da li kod prve vijezbe okretanje u istom pravcu vrse zene i muskarci.

Normalno se dise svo vreme zato sto je vezba svo vreme konstantna u smislu nema oscilacije u naporu. If you feel great after doing 21 repetitions of each movement, feel free to add another session later in the day to perform another set of 21 repetitions each.

Najbolja stvar koju mozete uciniti za svoje zdravlje! Thailand Links Shamanism Links. Puno bolje spavam,jedino sam primjetila da puno vise sanjam,sto prije nikad nisam….

Pet Tibetanaca

Returning back 5 tibetanaca sitting position. Doista napravim pauzu,ali tibteanaca je napravim,tada pocinjem opet sve iz pocetka i pocetak mi bude 7vezbi. Ledja se ne smiju tako zabaciti, tako ne pise u knjizi. U pocetku nijesam mogla uraditi neke vjezbe, recimo drugu, cetvrtu i petu zbog bolova u kicmi od djetinjstva imam scoliosu lumbo-sacralnog dijela kicme te su me bolovi onemogucavali.

Svaka vam cast – Tibetance radim ima godina dana, i uz Iyengar Yogu koju sam nedavno poceo intenzivnije, cine potpunu promjenu – psihofizicki, na bolje.